Iskustvo

Od 2005. do 2012. radeći za druge sticali smo iskustvo i kalili se za vreme koje je dolazilo. Za   tih   7   godina   naučeno   je   mnogo. A   to   mnogo,   znači   da   smo   uspeli   da   prepoznamo   većinu   dobrih   i   loših   strana   ovog   posla,   da   smo učili na svojim i na tuđim greškama. I naučili. Od   avgusta   2012.   sami   trasiramo   svoj   put.   I   dalje   učimo,   jer   uvek   imamo   vremena   da   saslušamo   pametnije   i   iskustvom   bogatije. Sazrevamo   kroz   prilagođavanje   vremenu   i   mestu   u   kojem   i   na   kojem   živimo,   strpljivo   čekamo   i   prepoznajemo   trenutak   da   naučeno primenimo, da STALNO NAPREDUJEMO. Za nas je ovo NOVI POČETAK ! Cilj N aš cilj je da budemo bolji,  a to znači da moramo da budemo drugačiji. N aš cilj je da STALNO NAPREDUJEMO i da napredovanjem trajemo. Ž ivotni   princip   “nismo   od   juče,   a   nismo   ni   do   sutra”   preneli   smo   na   posao   koji   radimo   verujući   da   je   baš   on   vetar   u   našim   jedrima na putu do ostvarenja postavljenih ciljeva i čvrst temelj na kojem gradimo odnose sa poslovnim partnerima. Mi   našim   poslovnim   partnerima   dajemo   najviše   za   uloženi   novac,   poštujemo   sve   dogovoreno   i   ugovoreno,   reklame   postavljamo LEGALNO * , redovno izmirujemo sve svoje obaveze prema dobavljačima, STALNO NAPREDUJEMO. * postavljanje reklama isključivo na mestima na kojima je to DOZVOLJENO Zakonom i Odlukama o oglašavanju lokalne samouprave i za koja je moguće pribaviti Rešenje nadležnog organa.

Moto

KAIZEN je životna i poslovna filozofija nastala u Japanu i označava STALNO NAPREDOVANJE, stalno poboljšanje. Potiče od reči KAI što znači promena i ZEN što znači dobro. Njena suština je u primeni principa stalnog unapređenja primenom jednostavnih i logičnih metoda i tehnika baziranih na verovanju da u svemu što radimo ima suvišnog rada i da procese možemo poboljšati. Mi verujemo da je KAIZEN neophodan u ovom poslu. Ovde i sada.

Dobrodošli

u naš svet

outdoor 

Out Of Home

spoljnog

oglašavanja ! 

Made with Xara  Made with Xara  Made with Xara Made with Xara  Made with Xara  Made with Xara Uslovi korišćenja i polisa privatnosti Uslovi korišćenja i polisa privatnosti Made with Xara Uslovi korišćenja i polisa privatnosti